Despre noi

Prezentare Nera Computers
Compania Nera Computers, înfiinţată în anul 2002, acumulează o vastă experienţă de peste 18 ani în comercializarea produselor IT atât noi cât şi recondiţionate. Printre cele mai vândute produse se regăsesc smartphone-uri refurbished, Hard Disk-uri, PC-uri, notebook-uri şi tablete noi şi recondiţionate. Încă de la înfiinţare, produsele au fost comercializate folosind magazinele proprii dar şi prin relaţiile de tip B2B, atât pe pieţele locale dar cât şi pe piaţa din Uniunea Europeană.


Principiile ce stau la baza companiei sunt inovaţia, calitatea produselor, satisfacţia clienţilor dar şi o continuă dezvoltare. Nera Computers a investit constant în tehnologie modernă, inovatoare şi în traininguri pentru dezvoltarea angajaţilor, toate acestea având ca rezultat creşterea calităţii produselor livrate către clientul final, construind astfel un parteneriat pe termen lung.
Compania Nera Computers a decis să exploreze oportunităţile oferite de mediul online, devenind astfel, într-un termen foarte scurt, cea mai puternică companie prezentă pe BackMarket, una din cele mai mari platforme de comerţ a produselor refurbished la nivel European. Nera Computers se situează în TOP 3 furnizori de produse de pe platforma BackMarket. O dată cu creşterea exponenţială a vânzărilor în mediile online, dar şi implicarea companiei în mai multe proiecte noi, s-a decis renunţarea la prezenţa fizică în magazine şi mutarea întregii activităţi de vânzare în mediul online.


Recent, Nera Computers a decis să îşi diversifice activităţile prim implicarea în mod activ în proiecte de responsabilitate socială, ajungând astfel la decizia de a sponsoriza cel mai mare si mai important turneu de tenis din România, ATP Challenger Tour - 100 în anul 2020, turneu desfăşurat în Iaşi pe terenurile din baza sportivă Ciric. Mai mult decât atât, având în vedere reuşitele şi succesul înregistrat în turneul anterior, s-a decis continuarea implicării companiei în lumea tenisului, prin decizia de a construi Centrul Regional De Tenis din iaşi, Miroslava, unul dintre cele mai impresionante proiecte de acest tip din ţară.